Ask Marine - Frequently Asked Questions

Can't find your answer? Email AskMarine.

Can I keep my whole group’s clams in one cooler?

clam, clamming, storage, cooler, bucket, container

No. When taking clams, each person taking clams must have a separate container and cannot commingle or combine clams. Failure to do so could result in a citation. [California Code of Regulations Title 14, Section 29.20(d)]

Glad we could be helpful. Thanks for the feedback.

Sorry we couldn't be helpful. Your feedback will help us improve this article.

How helpful was this page?

  
Updated on Mon, 19 Oct 2026 by amanda.vandiggelen@wildlife.ca.gov